De 5 beste energieleveranciers

Wat de beste energieleverancier is, is voor iedereen verschillend. Wanneer u zich oriënteert op een nieuwe energieleverancier is het belangrijk om voor uzelf te bepalen wat u belangrijk vindt. Vindt u bijvoorbeeld duurzaamheid belangrijk maar iemand anders vindt de looptijd van het contract misschien het belangrijkst. Dit zijn allemaal factoren waar u rekening mee dient te houden wanneer u kiest voor een energieleverancier.

Wanneer u op de prijs let, is de keus voor een energieleverancier natuurlijk snel gemaakt. U kiest gewoon de goedkoopste. Als andere zaken belangrijk voor u zijn, is het handig om deze eerst duidelijk op een rijtje te zetten. Bijvoorbeeld:

Looptijd van het contract
De duurzaamheid. Kiest liever voor groene of grijze stroom?
Vast en variabel tarief
Klantenservice/bereikbaarheid

Andere variabelen waar u rekening mee dient te houden bij het kiezen van de juiste energieleverancier zijn bijvoorbeeld het aantal personen in een huishouden, bouwjaar van het huis en de manier hoe men binnenshuis met energie om gaat.

Het lezen van klantbeoordelingen van huidige gebruikers is ook een manier om te bepalen welke energieleverancier het beste bij u past. Op energievergelijker.nl vindt u daarom bij iedere energieleverancier ruimte voor ervaringen.

Wij hebben de beste 5 energieleveranciers op een rijtje gezet op basis van waarderingen van consumenten. Dit een onafhankelijke lijst die gebaseerd is op een gemiddeld huishoudens met drie personen. Het gezin verbruikt jaarlijks samen 3500 kilowattuur stroom en 1800 kuub gas.

Nuon – bij Nuon is alles eenvoudig en overzichtelijk. Deze factoren ervaart de consument als zeer positief. De tarieven zijn niet de allergoedkoopste maar wel constant en niet te hoog. Nieuwe aanbiedingen en tarieven zijn makkelijk bij te houden op de Oxxio App.
Greenchoice – is een van de grootste aanbieders op het gebied van groene stroom. De energie van Greenchoice wordt behaald uit zon, wind en water en biomassa waarmee ze streven naar een 100% groen Nederland.
Nuon (groen) – Bij Nuon kunt u profiteren van groene stroom tegen een laag tarief. U draagt tevens u steentje bij aan een betere wereld.
Eneco – een van de grootste energieaanbieders van het land met een scherp tarief. Klantenservice staat nog altijd hoog in het vaandel bij de Eneco.
ENGIE – levert voordelige groene stroom. Bij ENGIE kunt u zowel een variabel als vast tarief afnemen.

Comments are closed.

Post Navigation